U nedjelju je početak 10. izdanja Zimske brdske lige Japetić u 10 sati kod Šumskog dvora u Ivančićima, ujedno je i završnica Cascadia Trail Trophy-a za ovu godinu u kojem je sudjelovalo više od 1.000 natjecatelja.
Nagradne igre
Besplatna startnina za Večernjakov Zagreb maraton 2007.

Izvučeni su sretni dobitnici besplatne startnine za 16. Večernjakov Zagreb maraton. To su članovi foruma s korisničkim imenima: romcevic, kameleon, AndyS_ZG i _borovnica. Čestitamo dobitnicima, a ostalim koji su se prijavili želimo više sreće u drugim nagradnim igrama.

Organizator Večernjakovog Zagreb maratona (Zagrebački atletski savez) poklonio nam je nekoliko besplatnih startnina koje će osvojiti nekolicina vas.

Jedini uvjet za sudjelovanje u ovoj (ali i u narednim nagradnim igrama) je da ste aktivni član foruma portala www.utrke.net. Aktivan član znači da imate jedan ili više postova na forumu.

Svi oni koji žele sudjelovati u nagradnoj igri trebaju do 06.10.2007. na e-mail adresu info@utrke.net poslati svoj USERNAME s foruma.

Izvlačenje dobitnika će biti 07.10.2007., a sretni dobitnici će biti taj dan kontaktirani na e-mail adresu.

Do izvlačenja sretnih dobitnika pratite post o ZG maratonu na forumu i divite se ilustracijama koje na forum postavlja KAMELEON.

Hvala organizatoru na ovom poklonu!