U nedjelju je početak 10. izdanja Zimske brdske lige Japetić u 10 sati kod Šumskog dvora u Ivančićima, ujedno je i završnica Cascadia Trail Trophy-a za ovu godinu u kojem je sudjelovalo više od 1.000 natjecatelja.
Nagradne igre
Osvoji MARATONCA

Izvučeni su sretni dobitnici besplatih primjeraka 22. broja časopisa MARATONAC.  To su članovi foruma s korisničkim imenima: orson, andrej, matjazv, fido, phillipides i ampi. Čestitamo dobitnicima, a ostalim koji su se prijavili želimo više sreće u drugim nagradnim igrama.

AK Sljeme, izdavač prvog specijaliziranog časopisa o profesionalnom i rekreativnom trčanju u Hrvatskoj i portal www.utrke.net poklanjaju vam 5 primjeraka zadnjeg broja (21. broj) časopisa.

Sve što trebate je da do 27.10.2007. na adresu info@utrke.net pošaljete svoj USERNAME s foruma www.utrke.net i da se nadate da ćete baš vi osvojiti jedan primjerak časopisa. Naravno, i dalje je jedini uvjet za sudjelovanje u ovoj nagradnoj igri da ste aktivni član foruma. To član znači da imate jedan ili više postova na forumu.

Izvlačenje dobitnika će biti 28.10.2007., a sretni dobitnici će biti taj dan kontaktirani na e-mail adresu. Izvučeni dobitnici su dužni u roku od 5 dana odgovoriti na poslani e-mail u protivnom će se smatrati da su odustali od nagrade te će se nagrada dodijeliti nekom drugom.

Ako ste nestrpljivi i radije biste se pretplatili na primanje MARATONCA, i to možete napraviti na portalu. Rubrika je MARATONAC/Pretplata.

Hvala izdavaču na osiguranim primjercima!