U nedjelju je početak 10. izdanja Zimske brdske lige Japetić u 10 sati kod Šumskog dvora u Ivančićima, ujedno je i završnica Cascadia Trail Trophy-a za ovu godinu u kojem je sudjelovalo više od 1.000 natjecatelja.
Nagradne igre
Maratonca pod bor!

Dobitnici u nagradnoj igri su: kcorba, andrej, lusi i Ak Martin| Sijo

AK Sljeme, izdavač Maratonca - prvog specijaliziranog časopisa o profesionalnom i rekreativnom trčanju u Hrvatskoj i portal www.utrke.net poklanjaju vam 5 primjeraka novogodišnjeg broja ovog časopisa.

Sve što trebate je da nam do 31.12.2007. na adresu info@utrke.net pošaljete svoj USERNAME s foruma www.utrke.net i da se nadate da ćete baš vama Djed Božićnjak pod bor donijeti novog Maratonca.

Naravno, i dalje je jedini uvjet za sudjelovanje u ovoj nagradnoj igri da ste aktivni član foruma. To član znači da imate jedan ili više postova na forumu.

Sretni dobitnici će biti kontaktirani na e-mail adresu te su dužni u roku od 5 dana odgovoriti na poslani e-mail u protivnom će se smatrati da su odustali od nagrade te će se nagrada dodijeliti nekom drugom.

Ako ste nestrpljivi i radije biste se pretplatili na primanje MARATONCA i to možete napraviti na portalu. Rubrika je MARATONAC/Pretplata.