U nedjelju je početak 10. izdanja Zimske brdske lige Japetić u 10 sati kod Šumskog dvora u Ivančićima, ujedno je i završnica Cascadia Trail Trophy-a za ovu godinu u kojem je sudjelovalo više od 1.000 natjecatelja.
Nagradne igre
Osvoji startninu za riječki polumaraton 2008.

Dobitnici u nagradnoj igri su: gebre, kcorba, sasa1, romcevic, Kizorekreativac, ri_mirko, nvareskic, mich, fekiti, vzd, kkaras, pixelpusher, murinjo, pinky, veky.

Prilikom podizanja startnog broja naglasite da ste osvojili besplatnu startninu. Za sva moguca pitanja obratite se organizatoru: Zoran Medved, 098-416 882.

Portal www.utrke.net i organizator riječkog polumaratona poklanjaju 15 startnina za najzabavniju uličnu utrku u Hrvatskoj - RIJEČKI POLUMARATON 2008.!

U Rijeci vas očekuje nekoliko tisuća trkača-rekreativaca, bandovi uz trasu koji svojom svirkom pružaju dodatnu energiju, mnogobrojni sadržaji i savršeno proljetno vrijeme! Očekuje se oko 250 trkača iz Hrvatske, BiH, Slovenije, Italije, Mađarske kao i nekolicinu vrhunskih trkača iz Tanzanije i Kenije koji dolaze ljubaznošću proslavljenog talijanskog maratonca Michelea Gambe.

Za sudjelovanje u ovoj nagradnoj igri potrebno je da se do 23.04.2008. u 13 sati

Naravno, i dalje je jedini uvjet za sudjelovanje u ovoj nagradnoj igri da ste aktivni član foruma (to znači da imate jedan ili više postova na forumu). Prijaviti se možete ili za singl ili štafetno trčanje.

Sretni dobitnici će biti kontaktirani na njihovu e-mail adresu 23.4.2008. o načinu preuzimanja nagrade.

Hvala organizatoru na ovome poklonu!