U nedjelju je početak 10. izdanja Zimske brdske lige Japetić u 10 sati kod Šumskog dvora u Ivančićima, ujedno je i završnica Cascadia Trail Trophy-a za ovu godinu u kojem je sudjelovalo više od 1.000 natjecatelja.
Razne teme
Fužinarski polumaraton

Poštovani atletičari i atletičarke, čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na

Fužinarski polumaraton "Tri jezera"

Riječ je o prvom polumaratonu u našim krajevima, za koji se nadamo da će postati tradicionalan. Kao jedan od organizatora, a u cilju dovođenja što kvalitetnijih sportaša, nudimo Vam priliku da sudjelujete u ovom velikom sportskom događaju koji će se održati 15. lipnja 2008. godine.

Jedan od ciljeva manifestacije je i popularizacija Gorskog kotara i fužinarskog kraja zbog čega će pozivi za nastup biti upućeni i izvan Hrvatske, a odabrana trasa utrke u dužini 21 km (dužina polumaratona) prolaziti će pored tri fužinarska jezera, Bajer, Lepenica i Potkoš, što će zasigurno pomoći u ostvarenju dobrih rezultata.

U raspisu koji Vam dostavljamo u privitku, naznačeno je da startnina iznosi 60,00 kn po učesniku, a ukupni iznos biti će doniran Udruzi osoba s cerebrarnom i dječjom paralizom Rijeka, u svhu financijske pomoći rehabilitacijskog tretmana njenih članova.

Vjerujemo da će humanitarni karakter ove manifestacije biti još jedan od razloga zbog kojeg ćete se odlučiti pridružiti nam se.

Ukoliko želite više informacija slobodno nam se obratite putem adresa iz raspisa.

Doviđenja u Fužinama

Sportski pozdrav,
Za organizatora
Željko Komadina

Razne teme