U nedjelju je početak 10. izdanja Zimske brdske lige Japetić u 10 sati kod Šumskog dvora u Ivančićima, ujedno je i završnica Cascadia Trail Trophy-a za ovu godinu u kojem je sudjelovalo više od 1.000 natjecatelja.
Tekstovi

Ironman večer
Objavljeno: 27.06.2008.
Adventure sport portal vas poziva na IRONMAN druženje u utorak, 1. 7. u 21 sat u Beach bar na Jarunu. U sklopu druženja, po prvi put će se javno predstaviti najveći hrvatski outdoor sport festival Memorijal Marijan Pedišić koji će se održati u Poreču 6. i 7. rujna, u sjećanje na najboljeg hrvatskog Ironmana svih vremena Marijana Pedišića.

Portal Adventure Sport (www.adventure-sport.net) i Surf Shop pozivaju Vas na IRONMAN VEČER koja će se održati 1. srpnja 2008. u Beach Baru na Jarunu, s početkom u 21 sat.

Znate li tko su Ironman-i?
To su sportaši koji se natječu u jednom od najtežih sportova današnjice, dugom triatlonu, koji uključuje: 3,9 km plivanja, 185 km bicikla i maraton - 42km trčanja. Ironman natjecanje je spoj snage i izdržljivosti, savršen sklad tijela i psihe.

Prvi put ćemo javno predstaviti najveći outdoor sport festival 'Memorijal Marijan Pedišić', koji će se održati 6. i 7. rujna u Poreču, u sjećanje na najboljeg hrvatskog Ironmana svih vremena.

NAPOMENA: Dana 1.7. završava rana prijava za sudjelovanje na Memorijalu s povlaštenim startininama. Stoga, požurite se prijaviti i uplatiti startninu dok nisu poskupile ;)

Također, Surf Shop će posjetitelje nagraditi s Ironman opremom vrijednom čak 11.500kn!!!

Svoj dolazak na Ironman večer potvrdili su gotovo svi hrvatski Ironmani, međuostalim, najjača imena Ironman scene u Hrvatskoj:

  • VIŠNJA ŠKEVIN - prva i jedina hrvatska Ironlady
  • MARIO STJEPAN ŠIKIĆ - prvi svećenik na svijetu koji je završio Ironman, Hrvat s najviše Ironman utrka (10-tak)
  • DEJAN PATRČEVIĆ - uz Marijana Pedišića, najbolji hrvatski natjecatelj u Ironmanu

Stoga Vas pozivamo da medijski popratite ovaj jedinstveni spektakl, po prvi puta okupit ćemo mnoge hrvatske Ironmane na jednom mjestu.

Tekstovi