U nedjelju je početak 10. izdanja Zimske brdske lige Japetić u 10 sati kod Šumskog dvora u Ivančićima, ujedno je i završnica Cascadia Trail Trophy-a za ovu godinu u kojem je sudjelovalo više od 1.000 natjecatelja.
Razne teme
Plivački maratoni

Hewlett-Packard Zagreb open 2008.

Dana 12.07.2008. (subota) održati će se 8. Međunarodni plivački maraton "Hewlett-Packard Zagreb open 2008.", duzine 5 km, na RSC Jarun, Zagreb (Regatna staza). Propozicije i ostale potrebite informacije nalaze se na stranicama www.swimzg.hr.

Također, PK Novi Zagreb sada već osmu godinu zaredom organizira Jarunsku plivačku ligu na prostoru RSC Jarun (Veliko jezero) u dužini od 1,5 km, osam kola. Propozicije lige se nalaze na navedenim web stranicama.

Kontakt: Alen Pispek
PK Novi Zagreb/ SC Novi Zagreb
E mail: swimzg@swimzg.hr  
www.swimzg.hr

* * * * *

4. plivački maraton Fažana 2008.

ORGANIZATOR: Klub Daljinskog Plivanja UPAS
START-CILJ: mol ispred vile San Lorenzo, Fažana, 05. srpnja 2008.  u 10.30 sati
DUŽINA: 2 km i 4 km

Prijave koje sadrže ime/prezime/godište/klub slati zaključno s četvrtkom 03.07.2008 na kdp@upas.hr. Upis startnih brojeva 05.07.2008. od 09.00-10.00h.

INFORMACIJE: Ana Barić mob. 098/195-3798

* * * * *

10. plivački maraton na Kupi

U subotu 19.7. održava se 10. plivački maraton na Kupi na 3 km. U sklopu maratona biti će organiziran i maraton za djecu, po kategorijama i osigurane su medalje.  Sve počinje u 10h dječjim trkama, i nastavlja se trkom na 3km.

Pliva se u dvije kategorije- slobodno i sa perajama. Startnina je i ove godine 60 kn, za sve natjecatelje je osiguran ručak, medalja, majica i ostale prigodne nagrade sponzora.

Maraton organizira Klub za podvodne aktivnosti Karlovac tj. Fajs Božidar i očekuje se dolazak puno prijatelja i članova ostalih ronilačkih klubova iz Siska, Kostrene, Koprivnice kao i članova plivačkih klubova i brojni rekreativci.

Još ponavljanja:

 • Kupe se ne trebate bojati, neće Vam biti ništa, voda je OK, pliva se nizvodno.
 • Na startu obično oni sa perajama stanu malo naprijed, a svi zajedno startaju.
 • Start obično kasni dok se svi ne potrpaju u čamce koji nas voze prema startu.
 • Ne trebate se bojati da ćete biti zadnji, dođite i doplutajte polagano do cilja,
  voda će vas sama dovesti za par sati, a možete polagano i razvlačiti po ženski.
 • Ako ne znate gdje je restoran KVAKA u Karlovcu - ako dolazite iz Zagreba
  kada dođete u sam centar na raskrižju gdje je pothodnik, tržnica, nadvožnjak, semafori, na tom semaforu - trećem od naplatnih kućica, skrećete desno,
  prolazite ispod nadvožnjaka, zatim idete jedno 200m i ponovo ste na raskrižju- ponovo skrećete desno, idete ravno 500m imate prednost i skrenete lijevo, vozite glavnom cestom oko 300m i dođete u Marmontovu Aleju - veliki platani - drvored i tu slijedi natpis Restoran Kvaka - skreće se desno.
Razne teme