U nedjelju je početak 10. izdanja Zimske brdske lige Japetić u 10 sati kod Šumskog dvora u Ivančićima, ujedno je i završnica Cascadia Trail Trophy-a za ovu godinu u kojem je sudjelovalo više od 1.000 natjecatelja.
Tekstovi

Woolf tenisice za 280 kn!!
Objavljeno: 12.08.2008.
Iskoristite izvanrednu ponudu i kupite ove vrhunske tenisice za trčanje za samo 280 kn. U istim tenisicama trči naš najbolji Ironman - Dejan Patrčević. Pročitajte što on kaže o njima.


Cijena: 280,00 Kn

Ova ponuda vrijedi samo za Hrvatsku! Ukoliko se nalazite u Zagrebu sada možete i isprobati veličinu. Nazovite odmah i iskoristite ovu ograničenu ponudu! Naručite ovdje (naznačite svoje podatke i potrebnu veličinu) ili pozivom na broj 098 190 46 49.

Više o tenisici

Woolf je marka tenisica porijeklom iz Austrije. Već tri godine treniram i natječem se u njihovom vrhunskom modelu namijenjenog za natjecanje. Tenisice su ekstremno lagane i tankim đonom prilagođene za brzi i efikasni kontakt sa tlom što ih čini jednim od najbržih varijanti na europskome tržištu. U njima sam ostvario ponajbolje rezultate u svojoj višegodišnjoj triatlonskoj karijeri, a okušao sam se od 1km do čak maratonskih 42km!

Ove tenisice dobile su vrlo dobru ocjenu i u cijenjenom triatlonskom časopisu Triathlon.

Ne morate biti natjecateljski raspoloženi, ova oku primaljiva tenisica nudi ugodan i laki korak svim korisnicima, posebno u ljetnim danima jer je vrlo prozračna i mekana te se može nositi i na bosu nogu.

S obzirom da se ove Woolf tenisice zasada ne mogu kupovati u Zagrebačkim dučanima a postoji zainteresiranost odlučio sam ponuditi mogućnost da od sada možete iste nabaviti i preko patrcevic.com bloga.

U ponudi je dostupan i plavo-žuti model u kojemu sam ostvario nedavno 8 mjesto u svjetskoj seriji Ironman70.3 sa polumaratonskim trčanjem u vremenu 1h 14min i 52 sekunde!

Moje ocijene ove tenisice

  • Fleksibilnost: savitljiva, ocjena-5
  • Tvrdoća izrade potplate tenisice: srednje tvrda, ocjena-3
  • Opća stabilnost: srednje stabilna, ocjena-3
  • Izrada gornjeg dijela tenisice: prozračna, ocjena -5
  • Cijena: odnos kvalitete i cijene: vrlo povoljno, vrlo dobar-4

Napisao: Dejan Patrčević, najbolji hrvatski Ironman
Tekst preuzet sa stranice
http://www.patrcevic.com/

Tekstovi