U nedjelju je početak 10. izdanja Zimske brdske lige Japetić u 10 sati kod Šumskog dvora u Ivančićima, ujedno je i završnica Cascadia Trail Trophy-a za ovu godinu u kojem je sudjelovalo više od 1.000 natjecatelja.
Nagradne igre
Uhvati Guaranu!

Dobitnici: Željko Dugić, Igor Lisac, Damir Fröszel i Maja Bernobic.

Guarana komprese pružaju Vam blagodati jedne od biljaka s najvećom sposobnosti energiziranja. Snažne kvalitete guarane stavljene su u oblik komprese, kako biste mogli poboljšati svoj učinak i dobiti oživljavajući poticaj tijekom dana. Odličan dodatak žurnom načinu života, koji će Vam pomoći održati visoku razinu vitalnosti.

Slijedi nagradno pitanje - s kojeg kontinenta je podrijetlom biljka guarana?

Svoje odgovore šaljite na info@utrke.net. U poruci obavezno napišite svoje ime, prezime i broj mobitela kako bi vas mogli kontaktirati ukoliko osvojite nagradu.

Od pristiglih točnih odgovora izabrat ćemo 4 sretna dobitnika koji će osvojiti bočicu guarana komprese + kompletnu procjenu stanja organizma (u vrijednosti 350 kn) i svog wellness savjetnika!

Imena sretnih dobitnika ćemo objaviti na ovoj stranici nakon 23.4.2009., a dobitnike ćemo obavijestiti koji su potom dužni u roku od 10 dana preuzeti nagradu. U protivnom će se smatrati da su osustali od nagrade.