U nedjelju je početak 10. izdanja Zimske brdske lige Japetić u 10 sati kod Šumskog dvora u Ivančićima, ujedno je i završnica Cascadia Trail Trophy-a za ovu godinu u kojem je sudjelovalo više od 1.000 natjecatelja.
Tekstovi

Splitski polumaraton
Objavljeno: 04.05.2009.
Kratki izveštaj sa splitskog polumaratona na kojem je, zajedno s popratnim utrkama, nastupilo oko 200 trkača iz cijele Hrvatske.

Polumaraton sv. Duje

Po prekrasnom sunčanom vremenu na novoj splitskoj Rivi (02.05.2009.) održan je 9. polumaraton sv. Duje sa pratećim utrkama na 10 km za juniorski New Balance kup i utrkom građana na 3 km na kojoj su se okupili i neki politički kandidati za izbore ali voljeli bismo ih vidjeti i dogodine kada ne budu izbori.

Točno u 11h krenuo je start svih utrka i 200-tinjak trkača je krenulo sa Rive uz more prema Marjanu.

Prvi su kroz cilj na Rivi prošli građani na 3km i to Vukušić Ivan, Lovrić Ivan i Butić Krešimir. Za njima su u cilj ušli juniori na 10km Delaš Petar, Knezović Petar i Dino Špadina.

I kao šlag na kraju u glavnoj utrci prvi je po običaju za utrke sa novčanim nagradama kroz cilj u vremenu 1:10:51 prošao Đuro Kođo, Dražen Dinjar i Drago Paripović te seniorke Šurbek Ida, Šustić Nikolina i Maras Lidija.

Nakon završetka svih utrka druženje trkača nastavljeno je na Rivi uz dodjelu medalja, novčanih nagrada i ručak.

Tekstovi