U nedjelju je početak 10. izdanja Zimske brdske lige Japetić u 10 sati kod Šumskog dvora u Ivančićima, ujedno je i završnica Cascadia Trail Trophy-a za ovu godinu u kojem je sudjelovalo više od 1.000 natjecatelja.
Tekstovi

adiSTAR tenisice za utrku
Objavljeno: 25.05.2009.
Ne morate biti strastveni zaljubljenik u trčanje da biste postali „fan“ adiStar tenisica iz Formotion obitelji. To su tenisice koje vam omogućavaju mekani dodir s podlogom, a prilikom trčanja osjećat ćete se stabilniji i prirodniji. Imaju zaobljene rubove i predviđene za najbolju utrku vašeg života.

Kako bi zaokružio svoj cjeloviti pristup prema trkačima, adidas je proizveo liniju tenisica iz Formotion obitelji. Jedne od „zvijezda“ iz ove obitelji su adiSTAR tenisice, namijenjene svima onima koji vole trčanje, ali pritom ne moraju biti elitni trkači da bi se učlanili u klub njihovih obožavatelja.

adiSTAR tenisice su više od tenisica koje kontroliraju pokret. To su trkače tenisice napravljene za potpunu udobnost vašeg stopala i pokreta. Izuzetno su lagane, zaobljenih rubova s ugrađenom ForMotion tehnologijom koja prilikom trčanja amortizira svaki dodir s podlogom. Napravljene su za najudobniju utrku „života“ ikad.

Najpoznatije iz ove linije su adiSTAR Revolt, tenisice koje „čuvaju“ vaš korak. Sustav amortiziranja udaraca čuva stopalo od težih ozljeda, bez obzira na kakvoj podlozi trčali. One savršeno primaju svaki udarac o podlogu, bez da vam za to vrate.
Za sve tenisice iz Formotion obitelji kaže se da su tenisice s kojima možete obarati najbolje svjetske rekorde.

Formotion sustav je poseban sustav pete koji se slobodno pokreće, kako bi omogućio prilagodbu vašem stilu trčanja. S Formotionom pod vašim stopalima osjećat ćete se prirodnije, sigurnije i lagani poput pera. Ove tenisice vode vas u ugodno kretanje, bilo da trčite po asfaltu ili zemlji. U izradi tenisica iz ove obitelji koriste se materijali poput adiPRENA, koji odlično amortizira udarce, ali je istodobno i izdržljivi zaštitni materijal odlične fleksibilnosti koji omogućava dinamičan skok.

Na potplatima tenisica nalazi se adiWEAR, izrazito izdržljiva i nemarkirajuća guma, stavljena na područja jakog trenja kako bi se izbjeglo prerano trošenje. U unutrašnjost obuće postavljeni su jastučići na anatomski ispravnim područjima, što pruža snažan osjećaj sigurnosti. Kako bi vaše stopalo imalo odgovarajuću potporu koja sprječava pretjerano prevrtanje, adidas je u tenisice ugradio Pro-moderator, laganu zaštitnu potporu.

Torsion system stabilizira srednji dio stopala u svim pokretima specifičnima za sport te povećava potporu i prianjanje. Djeluje kao potpora za most ispod središnjeg dijela stopala te omogućava vašem stopalu prirodnije kretanje. Traxion je dizajn vanjskog dijela potplata koji omogućava savršeno prianjanje na podlogu u svim smjerovima.

Stoga svi „runneri“ kojima je trčanje više od samog sporta, mogu odabrati jedan od modela tenisica iz ove obitelji, jer adidas zna da je svaki trkač drugačiji. Više o Formotion proizvodima doznajte na www.adidas.com/running

Sponzorirani članak

Tekstovi