U nedjelju je početak 10. izdanja Zimske brdske lige Japetić u 10 sati kod Šumskog dvora u Ivančićima, ujedno je i završnica Cascadia Trail Trophy-a za ovu godinu u kojem je sudjelovalo više od 1.000 natjecatelja.
Tekstovi

PEtrinjska NAsip Liga
Objavljeno: 09.01.2010.
Triatlon klub Petrinja je pokrenuo kros ligu pod nazivom PE-NA-L. Donosimo vam izvještaj s održanog prvog kola te pozivamo sve trkače da dođu i svojim nastupom podrže održavanje ove lige.

1. kolo PEtrinjske NAsip Lige
12.12.2009 - 10:30

Samo jutro kad sam se probudio bio sam totalno skeptičan s obzirom da je vani padala hladna kiša i puhao prilično neugodan vjetar u glavi mi se vrtila misao da ću sam startat i da mi možda nikoga neće bit za mjerenje vremena ali uzdao sam se u svoje članove iz Kluba pa idemo od početka:)

Okupljanje je bilo predviđeno u 10:00 prvi je stigao na moje opće zadovoljstvo naš sisački predstavnik Boris Pavlović pa smo on i moja malenkost uspjeli postavit sve potrebno za start naše skromne lige. Nakon toga stiže i Maja koja je bila odabrana za glavnog suca ovog velikog događaja iz razloga što sutra nastupa na polumaratonu za žene od Bundeka do V.Gorice, pa bih joj ovom prilikom poželio puno sreće i naj vrijeme trke, a ujedno i ispričat što će nastupiti bez naše KLupskemajice..Majo sory...

Polako se ekipa skupljala i glavni sudac je neumorno upisivao trkače i prikupljao startnine, već je bilo očito da će start malo kasniti ali pričekali smo i ekipu iz Zagreba neumorna dva dugoprugaša svježih nogu Mirsada i Krešu, ali unatoč svemu posljednji stiže na start Mario Martinović inače Slavenov pulen pa bih ovim putem apelirao Slavenu da svom kolegi uruči opomenu za kašnjenje na start. Zagrijavanje je gotovo i sve je spremno za start ukupno na startu 9 promrzlih duša željnih da utrka što prije završi.

Utrka kreće mislim da će se svi sudionici složit da je unatoč tomu što je staza ravna da je ista bila poprilično zahtjevna, druga strana nasipa je doslovno bila uronjena u blato, no svi smo uspješno završili utrku i pobjedonosno ušli u cilj pa evo i rezultata:

utrka na 6,6km

1. Marko Franjić TK Petrinja 27:29
2. Slaven Fiala TK Petrinja 29:49
3. Luka Mićanović indiv.Petrinja 31:27

utrka na 3,3km

1. Krešimir Čudina ind.Sisak 15:19
2. Mirsad Memić ind Zagreb 15:27
3. Antonio Žugaj TK Petrinja 16:19
4. Mario Martinović TK Petrinja 16:36
5. Zdenko Fiala TK Petrinja 16:44
6. Boris Pavlović TK Petrinja 18:02

Čestitke svima koji su sudjelovali u ovom jedinstvenom događaju a posebno sucima koji su unatoč kiši pazili na našu sigurnost i vremena naših natjecatelja. Sljedeće kolo bi se po planu trebalo održat 16.01 nadam se u još većem broju te da ćemo uspijet privući i atletičare iz AK Glina i iz Kutine i naravno šro više petrinjaca i siščana.

Marko Franjić, TK Petrinja (http://mfranjic.blog.hr/)

Najava idućeg kola - http://www.utrke.net/page.php?stranica=najave&IDutrke=1464

Tekstovi