U nedjelju je početak 10. izdanja Zimske brdske lige Japetić u 10 sati kod Šumskog dvora u Ivančićima, ujedno je i završnica Cascadia Trail Trophy-a za ovu godinu u kojem je sudjelovalo više od 1.000 natjecatelja.
Razne teme
Poziv na Istra trek, 5. Labinjonski Uskršnji treking

Labin, 09. ožujak 2010.

Ove ćemo godine organizirati već 5. Labinjonski treking, koji ulaskom u službenu hrvatsku treking ligu nosi i naziv Istra trek. Istra trek, 5. labinjonski treking održat će se kao i svake godine u preduskršnju subotu tj. 03. travnja, po čemu je već i dobio nadimak Uskršnji treking.

Utrka će se održati u tri kategorije: ultra (cca 55 km), planinarska (cca 30 km) i novitet lige aktivna kategorija (12 km). U ultra kategoriji troje prvoplasiranih natjecatelja u obje konkurencije (M/Ž) biti će nagrađeni novčanim iznosom, priznanjem i unikatnim peharom. U Planinarskoj kategoriji, troje prvoplasiranih u obje konkurencije dobiti će priznanje i unikatni pehar, a u aktivnoj kategoriji, troje prvoplasiranih dobit će sponzorsku nagradu. Naravno, za sve natjecatelje osigurane su službene majice utrke i topli obrok.

OSNOVNE INFORMACIJE

  • Prijave na www.srk-alba.hr, isključivo putem on-line prijavnice na našoj web stranici. Krajnji datum za prijave je srijeda, 24.03.2010. do 24.00h. Natjecatelji koji se prijave nakon tog vremena ili na samom startu neće biti u mogućnosti dobiti majicu kao ni ručak/večeru.
  • Područje utrke: Grad Labin i šira okolica
  • Start utrke: 10.00h, Grad Labin (Trg Maršala Tita - stari grad)
  • Cilj utrke: Grad Labin (Trg Maršala Tita - stari grad)
  • Potvrda prijava: Grad Labin (Trg Maršala Tita - pod ložom), 07.00h – 09.00h. Podjela instrukcija za utrku, natjecateljskih kartica i majica te potpisivanje izjava.
  • Tehnički sastanak: 9:15 h. Vrijeme trajanja utrke: 04 – 11h
  • Pravila natjecanja: Svi natjecatelji dužni su pridržavati se pravila i propisa trekking lige (http://www.adventurerace.hr/download/pravila.pdf).

Letak s informacijama

Razne teme