U nedjelju je početak 10. izdanja Zimske brdske lige Japetić u 10 sati kod Šumskog dvora u Ivančićima, ujedno je i završnica Cascadia Trail Trophy-a za ovu godinu u kojem je sudjelovalo više od 1.000 natjecatelja.
Tekstovi

PREDAVANJE: Medicinari i triatlon
Objavljeno: 15.01.2011.
Studentska udruga medicinskog fakulteta u Zagrebu organizira predavanje na temu "Medicinari i triatlon". Svi su pozvani!

PREDAVANJE „Medicinari i triatlon“
Četvrtak, 03.02.2011. u 18 h, Medicinski fakultet, Šalata 3

TKO PRIČA?
Liječnici i studenti medicine, profesionalni triatlonci, „ironman finisheri“ te „obični“ ljudi kojima je triatlon promijenio život.

O ČEMU PRIČAJU?
O tome što je to triatlon i tko se njime bavi? Kako se trenira i koja je oprema potrebna? Koje su discipline uključene i što je to „ironman“ triatlon? Kako i gdje početi i kako se čuvati ozljeda? Gdje naći informacije, a ako ih nema kome se obratiti? O povijesti triatlona u svijetu i kod nas. O vezi između triatlona i medicinara.

Osim toga, predstavit će se triatlonci i trkači raznih profila, koji će pričati o svojim iskustvima vezanima uz ovaj sport.

Na kraju nešto o utrci „162 stube“, koja se održava 12.02.2011.

KOME PRIČAJU?
Ukratko, SVIMA! Pozvani su svi oni koji se žele pokrenuti, a pritom iskusiti nešto novo i zanimljivo. Svi oni koji se već bave nečim, a htjeli bi više. Svi oni kojima treba fizički i psihički „reset“. Svi oni koji imaju viška kilograma pa ih žele istopiti, ali i svi oni kojima fali mišića pa ih žele isklesati. Svi oni koji brinu o svom zdravlju i žele u njega investirati.

ULAZ na predavanje je BESPLATAN!

Tekstovi