U nedjelju je početak 10. izdanja Zimske brdske lige Japetić u 10 sati kod Šumskog dvora u Ivančićima, ujedno je i završnica Cascadia Trail Trophy-a za ovu godinu u kojem je sudjelovalo više od 1.000 natjecatelja.
Tekstovi

Ultra liga Drava nastavlja se štafetnom utrkom
Objavljeno: 06.04.2011.
U srijedu 6. travnja na Dravi kod pješačkog mosta u 18 sati počinje drugo kolo trkačke Ultra lige Drava koju organizira Triatlon klub 042 Varaždin. Na rasporedu je uzbudljiva utrka štafeta 4 x 2,5 kilometra...

U srijedu 6. travnja na Dravi kod pješačkog mosta u 18 sati počinje drugo kolo trkačke Ultra lige Drava koju organizira Triatlon klub 042 Varaždin. Na rasporedu je uzbudljiva utrka štafeta 4 x 2,5 kilometra.

Starim "ultrašima" dobro je poznata ovaj format utrke, ali za one koji će doći prvi put samo kratak opis. Naime, kako je start u 18:15, potrebno je da se svi trkači prijave do 18:00 da se može obaviti izvlačenje štafeta.

Postoje dva "šešira", u jedan ulaze bolji, a u drugi oni malo slabiji trkači. Slabiji izvlačenjem biraju partnera među boljim trkačima. Partneri u štafeti dogovaraju se koji kreće prvi, a trči se naizmjenično po 2,5 km, znači svaki član štafete trči 2 x 2,5 km.

Veoma zanimljiva i atraktivna utrka, dođite i dobro se zabavite. Više informacija može se naći na internet stranici organizatora www.tk042.hr

Tekstovi