U nedjelju je početak 10. izdanja Zimske brdske lige Japetić u 10 sati kod Šumskog dvora u Ivančićima, ujedno je i završnica Cascadia Trail Trophy-a za ovu godinu u kojem je sudjelovalo više od 1.000 natjecatelja.
Tekstovi

Dr. Belan na polumaratonu proslavio svoj 75. rođendan!
Objavljeno: 05.06.2011.
Dr. Ivo Belan, prošli tjedan je kao jedini natjecatelj iz Hrvatske nastupio na polumaratonu u Austriji i tako proslavio svoj 75. rođendan!

Dana 28. svibnja 2011. godine, u slikovitom gradiću Bad Radkersburgu, austrijske regije Steiermark, održan je jubilarni deseti polumaraton "Parktherme". Sudjelovalo je 291 natjecatelja iz sedam zemalja. Pobijedio je Peter Pripfl s vremenom 1:10:43, a među ženama pobijedila je također Austrijanka Karin Freitag s vremenom 1:22:24.

Sa zadovoljstvom ističemo da je u utrci sudjelovao i jedini trkač iz Hrvatske, naš veteran, 75 godišnji, dr.Ivo Belan. Njegovo vrijeme je bilo 2:19:05.

Po povratku u Zagreb dr. Belan nam je kazao: "Taj rezultat mi je bolji nego onaj od prije tri godine. Izgleda da je istinita ona: Što je vino starije, tim je bolje. Osim toga, tog dana mi je bio rođendan i to mi je bio najbolji rođendanski poklon".

Čestitamo dr. Belanu, jednom od najvećih promotora trčanja u Hrvatskoj i autora knjige Jogging.

Tekstovi