U nedjelju je početak 10. izdanja Zimske brdske lige Japetić u 10 sati kod Šumskog dvora u Ivančićima, ujedno je i završnica Cascadia Trail Trophy-a za ovu godinu u kojem je sudjelovalo više od 1.000 natjecatelja.
Tekstovi

Polumaraton Topusko
Objavljeno: 18.06.2011.
Polumaraton Topusko je jedna od rijetkih utrka u Hrvatskoj na kojoj je sve besplatno. Osim startnine, poklona i okrepe, besplatno dobivate kupanje u bazenima. Ove godine slave 10-tu godišnjicu utrke.

MEĐUNARODNA UTRKA U TOPUSKOM
ATLETSKO-TURISTIČKI IZAZOV

Povodom obilježavanja obljetnice
oslobođenja Topuskog i blagdana Velika Gospa

U proteklim godinama u Topuskom je uspješno organizirano i provedeno 9 polumaratona koji su iz godine u godinu bivali sve masovniji.

Došao je red i na 10. – jubilarni polumaraton na kojem očekujemo da vas bude puuuuuuuno više nego do sada. Jer, ruku na srce, u kojem to mjestu trkačice i trkači imaju sve, ama baš sve besplatno. Uz jutarnju okrjepu u vidu peciva i osvježavajućih pića, poklon vrećice s majicama, spomen medaljama, osvježavajućim energetskim pićem i ručkom, dobivate i cjelodnevno kupanje na bazenima.

I, na kraju, uopće ne plaćate startninu.

Već desetu godinu organizatori u pripremi polumaratona primjenjuju načelo – sve učesnike nagraditi, a ništa im ne naplatiti.

Poštovani trkačice i trkači, posjetite Topusko i osjetite blagodati daleko čuvene termalne vode koja će vas relaksirati nakon utrke. Postoji bar 10 razloga zbog kojih trebate biti učesnikom 10. polumaratona «Topusko 2011».

Dobro došli!

Slijede informacije o vremenu održavanja polumaratona, organizatorima, kontakt osobama i telefonima te propozicijama utrke.

Tekstovi