U nedjelju je početak 10. izdanja Zimske brdske lige Japetić u 10 sati kod Šumskog dvora u Ivančićima, ujedno je i završnica Cascadia Trail Trophy-a za ovu godinu u kojem je sudjelovalo više od 1.000 natjecatelja.
Tekstovi

adidas škola ide dalje
Objavljeno: 01.11.2011.
adidas škola trčanja u prosincu nastavlja s radom. U tijeku su upisi novih (naprednih) polaznika s ciljem poboljšanja vremena na proljetnom maratonu ili polumaratonu. Pridružite se najbrže rastućoj trkačkoj zajednici u Hrvatskoj!

Nakon što smo u cilj zagrebačkog polumaratona (09.10.2011.) doveli čak 67 polaznika prve adidas škole trčanja za odrasle, sasvim logično je bilo nastaviti raditi s njima i pružiti im mogućnost kvalitetne pripreme i odrađivanja prve „zimske baze“.

U međuvremenu smo napravili i svoju web stranicu (www.skola.trcanje.hr) na kojoj će se moći pratiti sve novosti o aktivnostima škole.

Trenutno su na web stranici otvorene prijave za upis novih polaznika koji se žele priključiti adidas školi trčanja, bez obzira da li žele napraviti kvalitetnu „zimsku bazu“ ili jednostavno žele kroz kvalitetne i strukturirane pripreme tijekom zime na proljeće popraviti svoj rezultat na maratonu ili polumaratonu.

U školu se osim bivših polaznika mogu prijaviti i novi polaznici.

Prvi ciklus priprema počinje 28.11.2011. i traje do 25.03.2012. kada škola putuje u Italiju na Ferrara maraton na kojemu će polaznici nastupiti na maratonu ili polumaratonu.

Po čemu je adidas škola trčanja posebna?

Jedini pružamo cjelovitu uslugu treniranja i priprema za maratonske utrke: 

  • stručna trenerska podrška
  • stručna medicinska podrška 
  • tuševi i svlačionice (izrazito važni u zimskom periodu) 
  • tri grupna treninga tjedno 
  • edukativna predavanja i mini-škole srodnih trkačkih disciplina (treking, orijentacija) 
  • poklon sponzora

Ono što su polaznici u svojim evaluacijama nakon prvog dijela škole naveli kao najvrjednije, osim izrazito kvalitetno vođenih treninga:

  • Treniranje u grupi - izrazito motivirajuće, puno lakše se odlazi na trening i puno teže se odustaje od bavljenja sportom. 
  • Bolja organizacija slobodnog vremena - fiksni termini treninga tjeraju na bolju organizaciju vremena u privatnome životu. 
  • Pravilna prehrana - uz školu se puno više pazi na prehranu (66% polaznika škole je u 5 mjeseci priprema izgubilo između 1-6kg, a ima i slučajeva s više od 10kg).
  • Socijalizacija – škola je prilika za druženje s osobama koje imaju slične interese (napokon imate s kime razgovarati o trčanju)

Pridružite nam se ukoliko zimu ne želite provesti u zagušljivim fitnes centrima!

Usput se zabavite, upoznajte nove ljude, skinite koju kilu i na proljeće oborite osobni rekord.

trčanje is all in!

 

Tekstovi