U nedjelju je početak 10. izdanja Zimske brdske lige Japetić u 10 sati kod Šumskog dvora u Ivančićima, ujedno je i završnica Cascadia Trail Trophy-a za ovu godinu u kojem je sudjelovalo više od 1.000 natjecatelja.
Najave utrka
Memorijalna utrka "Željko Murk"
Datum utrke: 10.02.2018.
Mjesto utrke: Gornji Kuršanec

Rezultati utrke

U subotu 10. veljače, s početkom u 10,00 sati, održat će se još jedna nova utrka, koja će biti posvećena djelatniku PUM-a Čakovec, Željku Murku, tragično preminulom u policijskoj akciji prije točno 15 godina. Utrka će se održati u organizaciji Policijske uprave međimurske, policijske udruga IPA Međimurje i Udruge hrvatskih vojnih invalida domovinskog rata - Čakovec, sa startom kod objekta UHVIDR-e, kod jezera na Dravi u Gornjem Kuršancu. Trčat će se  u dvije kategorije, onoj u kojoj će se za odličja boriti zajedno  policajci, vojnici i vatrogasci, dakle svi oni koji brinu o sigurnosti građana Hrvatske, te u drugoj u kojoj će nastupiti građani. Proglašenja će se održati u apsolutnoj kategoriji posebno za žene i posebno za muškarce, što znači da nema kategorija po godištima. 

Raspis sa detaljima i propozicijama te obrazac za on-line prijavu nalazi se na stranici suorganizatora utrke, Atletskog kluba Međimurje, www.akm.hr

VAŽNE NAPOMENE:

STARTNINA SE NE NAPLAĆUJE, 

OGRANIČENJA: UTRKA JE ZA OSOBE ROĐENE DO 2002. GODINE