U nedjelju je početak 10. izdanja Zimske brdske lige Japetić u 10 sati kod Šumskog dvora u Ivančićima, ujedno je i završnica Cascadia Trail Trophy-a za ovu godinu u kojem je sudjelovalo više od 1.000 natjecatelja.
Najave utrka
Kronometarski triatlon 2008
Datum utrke: 30.08.2008.
Mjesto utrke: Zagreb

Rezultati utrke

KRONOMETARSKI TRIATLON 2008

U subotu, 30.08.2008. godine s početkom u 8.00 sati na Jarunu održat će se trening triatlon natjecanje sljedećih dimenzija prema profesorskoj triatlonskoj FORMULI 1-10-4, koja zadovoljava kriterij jednakosti sve tri discipline. Nekada smo ga zvali pošteni triatlon zbog izjednačenih disciplina te izuzimanja sudaca na okretu trčanja, jer nikome nije u interesu varati... tako ostaje i dalje ali s obzirom da su se neki tada bunili jer ispada da su druge utrke nepoštene, od ove godine imamo novi naziv.

PLIVANJE: 1280 metara
BICIKL: 2 kruga - 12.9 km
TRČANJE: 5 km

ZAVJETRINA STROGO ZABRANJENA! KACIGA OBAVEZNA, NASTUP NA VLASTITU ODGOVORNOST, jer cesta nije zatvorena za promet!

KRONOMETARSKI START svake minute. Redoslijed nastupa natjecatelja odabrat će se izvlačenjem startnih brojeva prije natjecanja.

Kategorije i nagrade po pravilniku HTS-a: kadeti, juniori, seniorske i veteranske kategorije.

Prijave prije starta na dan utrke od 07.00 - 07.45 h. U okviru utrke po želji sudjelujte u igrici PROFESOROV IZAZOV - uplatite prije starta 10kn i ako pobjedite profesora Prvana osvajate 20kn!

Startnina se plača kod prijava prije utrke u iznosu 10 kn. Za sve natjecatelje osigurana okrijepa nakon utrke.

Start je sa pontona, pliva se do južne plaže velikog kezera gdje se izlazi iz vode, optrčava oko suca i pliva nazad do triatlonskih stepenica, biciklistički dio i trčanje je isto kao na jarunskoj triatlon ligi (samo je bicikl krači za 1 krug).

Još jedna napomena... ovo je trening utrka iz tzv. alternativnih, tako da je organizacija skromna... zagarantirano je druženje, zafrkancija i patnja...