U nedjelju je početak 10. izdanja Zimske brdske lige Japetić u 10 sati kod Šumskog dvora u Ivančićima, ujedno je i završnica Cascadia Trail Trophy-a za ovu godinu u kojem je sudjelovalo više od 1.000 natjecatelja.
Rezultati utrka
15. cross liga Drava 2007 (19. kolo)
Datum utrke: 18.10.2007.
Mjesto utrke: Varaždin

9. kolo – 18.10.2007

Jedno kišno i prohladno kolo zadržalo je dio trkača doma na suhom i toplom, dok onim pravim borcima za svaki bod to nije smetalo. Prognoza je ovaj put bila točna i kiša je počela padati već rano popodne.

Ultra liga je završila, tako da nas je bilo malo više na najdužoj stazi, 5.600 metara, a to je doneslo i promjenu pobjednika. Ovaj put je to bio Igor Goričanec, sa osobnim rekordom, 20:12, dok je kod žena najbrža bila Valentina Belović

Na 2.000 m još jedna rutinska pobjeda Ivana Prsteca, a žena ovaj put nije, kao ni djece

Kod hodača je ovaj put najbrži bio Zvonimir Kramarić, dok je kod žena, jedna od najredovitijih i vodeća u ukupnom poredku dr. Jovanka Horvat

U ukupnom poretku, prije posljednjeg kola, na 5.600 metara vodi Miroslav Mikulčić, a kod žena pobjeduje je osigurala Valerija Balaško. Na 2.000 metara vodeći je Ivan Prstec, dok je Olgica Friščić osigurala ukupnu pobjedu kod žena.

Kod hodača pobjednici su dr. Jovanka Horvat i Slavko Stokrajec. Kod starije djece pobjeđuje Borna Kolarek, dok je kod najmlađih najredovitiji bio i pobijedio Antonio Brkinjač.

Posljednje 20. kolo na rasporedu je u četvrtak, 25. listopada u 17 sati.

Rezultate možete pogledati tu, a kompletni poredak je na www.marathon95.hr  

--
Pozdrav, K