U nedjelju je početak 10. izdanja Zimske brdske lige Japetić u 10 sati kod Šumskog dvora u Ivančićima, ujedno je i završnica Cascadia Trail Trophy-a za ovu godinu u kojem je sudjelovalo više od 1.000 natjecatelja.
Rezultati utrka
Kronometarski duatlon 2009.
Datum utrke: 08.10.2009.
Mjesto utrke: Zagreb

Na praznični sunčani dan odradili smo tradicionalni kronometarski duatlon i time završili sezonu alternativnih utrka na Jarunu. Nismo startali u 8:30 kako planirali već 15 minuta kasnije jer je organizator bio primoran počistiti zavoj od gomile razbijenog stakla ispred birtije Lake city u kojoj je čini se večer ranije održan pravi dernek i makljaža jer je isti tada čišćen uz zvuk lomljenog stakla uz policijski očevid. No, nas to nije zasmetalo i po lijepom i sunčanom vremenu pobjede su proslavili Matthias Kulstrunk i Sanja Begović Geceg.

Biciklističku dionicu najbrže je odvozio pobjednik Matthias ispred Franjić Marka i Lepan Lovre. Najbrže je trčao Krivec Matija ispred Lepan Lovre i Matthiasa Kulstrunka, a u tranziciji se najbrže snašao Mladen Čižić ispred Žerjav Kristijana koji je prvi puta nastupao na duatlonu i odlično se snašao na utrci.

REZULTATE pogledajte ovdje. Podjela medalja održati će se krajem godine na godišnjem druženju članova kluba i gostiju. Pozdrav!

Dario, tk zagreb