U nedjelju je početak 10. izdanja Zimske brdske lige Japetić u 10 sati kod Šumskog dvora u Ivančićima, ujedno je i završnica Cascadia Trail Trophy-a za ovu godinu u kojem je sudjelovalo više od 1.000 natjecatelja.
Rezultati utrka
29. utrka Grada Koprivnice
Datum utrke: 11.11.2007.
Mjesto utrke: Koprivnica

U sklopu proslave Dana grada Koprivnice, 11. studenoga 2007. godine, održala se tradicionalna „29. međunarodna utrka Grada Koprivnice“.

Pokrovitelj utrke je bilo Gradsko poglavarstvo Grada Koprivnice, a organizator Zajednica športskih udruga Grada Koprivnice u suradnji sa Obrtničkom školom Koprivnica. Utrku je otvorio gradonačelnik g. Zvonimir Mršić.

Za utrku je ukupno bilo prijavljeno 906 natjecateljica i natjecatelja u 16 kategorija od predškolskog uzrasta do veterana, a ukupno se je trčalo 13 utrka. Najboljima su uručene medalje, priznanja i pehari, a u kategoriji seniorki i seniora i novčane nagrade.

U kategoriji seniora prvo mjesto je osvojio Zolt Benedek iz Mađarske. Drugi je bio Zoran Žilić član AK Kvarner iz Rijeke, a treći Siniša Goričanec član AK Međimurje iz Čakovca.

U kategoriji seniorki prva je na cilj stigla Ida Šurbek članica AK Sladka Gora iz Slovenije. Druga je bila Veronika Jaković članica AK Slatina, a treća Ana Stropnik članica AK Kladivar, Celje iz Slovenije.