U nedjelju je početak 10. izdanja Zimske brdske lige Japetić u 10 sati kod Šumskog dvora u Ivančićima, ujedno je i završnica Cascadia Trail Trophy-a za ovu godinu u kojem je sudjelovalo više od 1.000 natjecatelja.
Rezultati utrka
Brdska cross liga Ivančica
Datum utrke: 23.12.2007.
Mjesto utrke: Prigorec

Poštovani,

Prema izvještaju voditelja, u pravom zimskom ugođaju s pola metra snijega dočekala je Ivančica pobjednika u cilju 3. kola zimske brdske lige "Ivančica 2007/2008". Srećom prošla je ralica pa trkači nisu trebali gaziti snijeg po cesti do vrha. Oblačno i hladno vrijeme, koje je ovih dana, bilo je sa minus četiri Celzijusa i na današnjem startu trećeg kola koje u Prigorcu. Sve to ni ovaj put nije omelo Ivana Čorbu da upiše još jednu pobjedu na ligi, dok je kod žena to ista napravila Valentina Županić. Isti dvojac vodi i u ukupnom poredku.

Rezultati su u prilogu, a kompletni na www.marathon95.hr. Slijedeće 4. kolo na rasporedu je 6. siječnja 2008. godine sa startom u 8 sati u Prigorcu.

Želimo svima sretan Božić i uspješnu Novu 2008. godinu i zahvaliti svima koji su pratili i izvještavali sa našig utrka i liga tokom ove godine.

Hvala i pozdrav,
Krunoslav Borovec, tajnik TK Marathon 95 Varaždin