U nedjelju je početak 10. izdanja Zimske brdske lige Japetić u 10 sati kod Šumskog dvora u Ivančićima, ujedno je i završnica Cascadia Trail Trophy-a za ovu godinu u kojem je sudjelovalo više od 1.000 natjecatelja.
Rezultati utrka
Poličnik 2007.
Datum utrke: 08.12.2007.
Mjesto utrke: Poličnik

Vrijeme: Kišovito

Pokrovitelj: Općina Poličnik

Sudci: Zrinka Ivković, Danijel Tadić, Slobodan Miolović, Nikola Grgurica, Miljenko Grgurica

Po kišnom vremenu u Poličniku je održana 13 tradicionalna atletska utrka Poličnik 2007 na kojoj je nastupilo 15 atletičara. Na utrci su nastupili atletičari iz Zadra Splita Gospića, Šibenika, Poličnika, Pridrage i Vrsi. Ni kiša nije omela najhrabrije da istrče utrku u visokom ritmu.

Najbrži je bio Ivica Sošić član A.K Marijan iz Splita te je pokazao da je među boljim atletičarima u Dalmaciji drugoplasirani je bio Vinko Klarić član A.K Šibenik dok je trećeplasirani bio poznati biogradski maratonac Stipan Vukas koji se tek oporavio od ozljede te se priprema za Venecia maraton dogodine. Dok je kod žena nastupila jedna sudionica Jasminka Grgurović i Vrsi te je istrčala utrku iako je tek početnica u trčanju za svaku pohvalu.

Svi sudionici dobili su medalje i majice u kategorijama najbolji pehare. Zbog jake kiše otkazane su utrke djece predškolske i školske dobi te će biti naknadno održane na stadionu N.K. Dragovoljac iz Poličnika koji tradicionalno svake godine pomaže u održavanju ove sportske manifestacije.

Istovremeno je održana i 12 memorijalna biciklistička utrka Zoran bilosnić na kojoj je nastupilo 7 biciklista iz Poličnika najbolji je bio Stipe Zdrilić drugi je bio Josip Jukić a treći Tomislav Perić. Troje prvoplasiranih dobili su pehare i, medalje a ostali sudionici spomen medalje i majice iz ruku poznatog književnika Tomislava Marijana Bilosnica brat pok Zorana Bilosnića u čiju čast se i vozi utrka.

Za sve sudionike goste i sudce organizirano je zajedničko druženje uz domjenak . Još jednom hvala općini Poličnik na čelu sa načeknikom Davorom Lončarom koji podupire i prati ovu atletsku manifestaciju od njezinih početaka.