U nedjelju je početak 10. izdanja Zimske brdske lige Japetić u 10 sati kod Šumskog dvora u Ivančićima, ujedno je i završnica Cascadia Trail Trophy-a za ovu godinu u kojem je sudjelovalo više od 1.000 natjecatelja.
Literatura
Dr. Ivo Belan: Jogging
Objavljeno: 06.07.2009.

Knjiga koja će dobro doći svakome tko trči ili razmišlja o tome da počne trčati

Trčanje će vam pomoći da budete zdraviji, snažniji i zadovoljniji što će sasvim sigurno poboljšati i vaš seksualni život

* * * * *

Dr. Ivo Belan u svojoj knjizi Jogging obrađuje sve aspekte ovog svojevrsnog društvenog fenomena našeg vremena. Tako, između ostalog, opisuje raširenost ove sportsko-rekreacijske aktivnosti kod nas i u svijetu, te daje posebne osvrte na najpoznatije trke i najveće ljubitelje rekreacijskog trčanja - jogginga, razmatra trčanje s medicinskog stajališta, kao i njegov utjecaj na fizičku i psihičku kondiciju. Trkačima pruža i obilje praktičnih svakodnevnih savjeta (trening, prehrana, ozljede,...).

Dr. Ivo Belan nije samo veliki popularizator rekreacijskog trčanja, nego i sam redovito trči. Bio je sudionik nekoliko najpoznatijih maratonskih trka u svijetu (New York, Rim, London, Moskva, originalni grčki maraton u Ateni, 100kilometarski supermaratn u Bielu,...).

U knjizi donosi i zanimljive opise atmosfera s nekih od tih maratona.

Autor knjige svojim popularno-medicinskim napisima, redovito surađuje u brojnim sredstvima javnog informiranja.

Knjiga JOGGING pomoći će vam ako budete joggingom željeli poboljšati svoje zdravstveno stanje i otkriti životnu radost. 

Opis: 21x14 cm, mekane korice, 260 stranica, treće dopunjeno izdanje 2009.

Cijena knjige: 150 kn + troškovi poštarine

Knjigu možete naručiti na nedeljko@aktivan-zivot.hr.